Saša Štiftar

Trener Starejša Mladinska

Ples je že v otroštvu postal del njenega življenja. Svojo plesno zgodbo je začela pisati v plesnem društvu Sovice, kjer je trenirala Cheer Pom, Jazz in Hiphop. Z ekipo je večkrat osvojila naslov državnih prvakinj in evropskih podprvakinj.

Svojo plesno pot je pri 15. letih nadaljevala v plesnem klubu Leaders Unified, kjer še vedno aktivno pleše. Pri 18. letih ji je bila zaupana vloga trenerja in priznava, da se je v tej vlogi našla bolj kot v čemerkoli drugem. Prvo leto je učila na OŠ Dob, nato dve leti otroško ekipo v Domžalah, sedaj pa je presrečna da ji je bila zaupana vloga trenerja mladinske ekipe. Sezono 2018/2019 je bila prav tako članica slovenske reprezentance in je Slovenijo zastopala na svetovnem prvenstvu na Floridi v kategorijah Cheer Pom Freestyle in Cheer Hiphopu.

Sama pravi: “Hvaležna sem plesu, saj sem zaradi vse treningov, tekem, poškodb, padcev in vzponov spoznala kaj pomeni prava disciplina in da je treba za svoje cilje trdo garati. Spletla sem trdne odnose in prijateljstva s soplesalkami ter ustvarila nepozabne plesne spominčke. Rada plešem a še raje učim in svoja znanja z največjim veseljem podajam naprej mlajšim generacijam.”